header-logo.png

Eğitim Detayları

     

                                                                                                 

                                                                                           YKS HAZIRLIK KURSU

5 Kişilik Sınıflar Türkiye Geneli Deneme Sınavları
Sosyal Mesafeye ve Hijyen Kurallarına Uygun Sınıflar Akademik Başarı Testleri
Haftada 15 Ders Öğrenciye Özel Rehberlik Programı ve Testleri
Deneyimli Dershane Öğretmenleri Veli Bilgilendirme Programı
Haftanın 5 Günü Etüt ve Soru Çözümü Öğrenci Deneme Sınavı ve Ödev Analiz Sistemi
50 Adet Deneme Sınavı Öğrenciye Özel Eğitim Koçu

                            

KOCAELİ'DE BUTİK SINIF PROGRAMLARI İLE ÖĞRENCİLERİMİZİ YKS'YE HAZIRLIYORUZ!..

 

İyi bir YKS hazırlık kursu demek, üniversite kapısının yarı yarıya açılması demektir. Öğrenci için YKS sınavları çok önemlidir. Öğrencinin hedeflediği üniversite ve mesleği için önemli bir köprüdür. Bu bilinçle biz Kaptan Hocam Butik Eğitim Merkezi  olarak bu sınava çok önem veriyoruz.

YKS hazırlık kursu programımızda derslerimizi; kavrama, uygulama ve analiz şeklinde 3 kademeli işlenir

Kavrama Kademesinde; Konular en başından işlenerek öğrencinin konu hakkında eksiksiz ve kusursuz bilgiyle donanması sağlanır.

Uygulama Kademesinde; Konu kavrama sürecini tamamlamış öğrencilerimize farklı soru tiplerinde ve değişik zorlukta bol miktarda soru çözerek işlenen konuya çok yönlü hakim olunması sağlanır.

Analiz Kademesinde; YKS Sınavının temel gerekliliği olan ve adayların diğer adaylardan bir adım öne çıkması konusunda belirleyici olan üst düzey muhakeme soruları çözer.

Böylece öğrenciler her konuya dair öğrenme sürecini üç kademeli olarak tamamlar.

Sınıflarımız en fazla 5 kişilik olarak oluşturulmakta ve özel grup çalışması yapmaktayız. Mezun gruplarına Haftalık 15 saatlik bir program uyguluyoruz.

Bu program  Matematik 5 saat, Fizik 3 saat, Kimya 3 saat, Biyoloji 3 saat, Türkçe 1 saat olarak planlanmıştır.

Bu programa ilaveten etüt ve tekrar saatleriyle ders programı zenginleştirilmiştir. Yıl içerisinde ortalama 50 TYT, 25 AYT deneme sınavı uygulanmaktadır. Konu testleri, tarama testleri, etüt testleri, ödev testleri, tekrar testleri uygulanmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin Türkiye Geneli YKS deneme sınavlarına katılımı sağlanmaktadır. Öğrencinin deneme sınavlarından ve tarama sınavlarından, konu testlerinden aldığı sonuçlara göre tekrar ve etüt dersleri planlanarak öğrencinin eksiksiz sınava hazırlanması sağlanmaktadır.

Ayrıca öğrencinin girdiği deneme sonuçları detaylı olarak analiz edilmekte, öğrencinin tüm derslerden konu konu başarı durum değerlendirmesi yapılmakta ve

bu sonuçlara göre öğrencinin eksik olduğu konulardan ve soru tiplerinden oluşan Öğrenciye Özel Soru Bankası basımı yaptırılmaktadır. Oluşturulan Öğrenciye Özel Soru Bankası çözdürülerek öğrencinin eksiklikleri giderilmekte ve başarısı arttırılmaktadır.

* Grup çalışması yapıldığı için öğrencinin %100 başarısı hedeflenmektedir. Kursumuz az sayıda öğrenciyle çalışarak her öğrencinin birebir başarısı hedeflenmektedir. Ve bu amaca ulaşmakta daha önce olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da sürpriz olmayacaktır.

  • Eğitim kurumlarında öğretmen kadrosu çok önemlidir. Deneyimli, başarılı bir öğretmen kadrosu başarının anahtarıdır. Öğretmen-Veli-Öğrenci üçgeninin iyi kurulması gerekmektedir. Biz, öğrencilerimizin kursumuza isteyerek, severek gelmesini sağlayacak samimi, güler yüzlü, ilgili, sevecen zemini sağlamaktayız.
  • Grup öğrencileri Kaptan Hocam Butik Eğitim Merkezi'nde yapılan Türkiye geneli sınavlara ücretsiz olarak katılma hakkına sahiptir.
  • Öğrenciler özel eğitim danışmanlarıyla görüşerek her konuda destek alabilir, problemlere çözüm yolları üretebilir.
  • Öğrenciler derslerden sıkılabilir, motivasyonları düşebilir, bu gibi durumlarda her zaman müdahale etmekteyiz.
  • Öğrencilere her dersin sonunda işlenen konularla ilgili ödevlendirme yapılarak dersin sürekliliği sağlanır.
  • Öğrencilerin çoğu girecekleri özel sınavlarda hangi konulardan sorumlu olduğunu bilmemektedir. Gerekli bilgilendirme eğitim danışmanları ve öğretmenler tarafından ayrıntılı olarak yapılmaktadır.
  • Öğrencilerin 5 kişilik özel sınıflarda eğitim almaları sayesinde öğrencilerle birebir ilgilenilir ve gelişmesi gözlemlenir.
  • Öğrencilerin konuları kavraması sağlanarak bol soru çözdürülür, bu sayede öğrenciler soru çözme alışkanlığı kazanır.
  • Derslerin verimi için can alıcı nokta öğretmenlerin en az 10 yıl deneyimli, nitelikli branş öğretmenleri olmalarıdır.

* Tercihlerin yapılması ayrı uzmanlık ve önemli taşıyan bir konudur. Tercihler birlikte yapılacak ve öğrencinin aldığı puanla en iyi okula yerleştirilmesi sağlanacaktır.

Diğer Eğitimlerimiz

Okula Takviye-Özel Ders

Matematik Özel Ders

Okula Takviye-Özel Ders

LİSE ARA SINIF KURSLARI

YKS KURSU

YKS MEZUN GRUBU
Hemen Ara
Whatsapp