header-logo.png

Eğitim Detayları

Neden Türkçe Özel Ders Alınır?

Türkçe özel ders alınan dersler arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Türkçe dersi uzun paragraf soruları, imla ve yazım kuralları, dil bilgisi konuları birçok öğrenci için sorun oluşturabiliyor. Bu yüzden bizden Türkçe özel ders hizmeti alan pek çok öğrencimiz bulunmaktadır. Türkçe dersi sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanında sınava hazırlanan tüm öğrencileri ilgilendiren bir derstir. Ayrıca okuma ve anlamayı gerektirdiği için bu derste başarılı olunduğunda diğer derslere de olumlu yönde katkı sağlar. LGS, TYT, AYT, DGS ve KPSS gibi sınavlarda Türkçe hem yüksek net yapılması gereken hem de hızlı ve pratik olunması gereken bir derstir, bu nedenle gerektiğinde Türkçe özel ders almaktan kaçınılmamalıdır. Türkçe dersi özel ders ile birlikte daha kolay ve daha uygulanabilir olmaktadır.

Türkçe Özel Ders Neden Kaptan Hocam’dan Alınmalıdır?

Kaptan Hocam özel ders hocalarımızın Türkçe dersini anlatma ve bu dersle ilgili soruları çözme konusunda oldukça tecrübe sahibidir. Kaptan Hocam ailesindeki  hocaların kullandıkları eğitim metotları ve öğrenciye dersi öğretme konusundaki yetkinlikleri sayesinde öğrencilerimiz bu derste pratik kazanmankta ve başarıları artmaktadır. Hocalarımız profesyonel bir biçimde her düzeyden öğrenciye özel ders verebilmektedir. Kaptan Hocam'dan ilkokul için okuma yazma özel ders ve ilkokul Türkçe özel ders, ortaokul Türkçe özel ders, LGS Türkçe özel ders, lise Tükçe özel ders, TYT Türkçe özel ders, AYT Türkçe-Edebiyat özel ders hizmetlerini alabilirsiniz.

Kaptan Hocam hocaları Türkçe özel ders verirken özgün ve öğrenciye özel konu anlatımı, soru çözümü, ödev takibi ve motivasyon desteği ile öğrenciye çok yönlü destek sağlamaktadır. Hocalarımız, Türkçe özel dersin yanında eğitim koçluğu hizmeti ile sınav kaygısı, zaman yönetimi, verimli çalışma gibi konularda yardımcı olurlar ve öğrencinin en kaliteli şekilde yanında olmaya çalışırlar. Kaptan Hocam'dan özel ders alan öğrencilerimiz örnek aldıkları biriyle sınava hazırlandıkları için, başarı için gerekli motivasyon ve vizyonu kazanmış olurlar.  Kocaeli'de Türkçe özel ders hizmetimizden faydalanmak için sitedeki iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Türkçe dersi programlarımız uzman öğretmenlerimizle yapılmaktadır. Öğrencilerimize, Türkçe dilbilgisi, yazım, kompozisyon teknikleri, makale ve fıkra yazımını öğrencilerimize öğretiyoruz. Kaptan Hocam öğretmenleri çeşitli öğretim tekniklerine hâkimdir. Uzman öğretmenlerimiz düzenli ve disiplinli çalışmalarla ana dilimizin güzelliklerini sevdirme, sınavlara hazırlanma, okulda başarılı olmayı hedefleyerek ciddi gayret etmektedirler

  • TYT ve AYT sınavlarında Türkçede anlama dayalı soruları, daha çok “okuduğunu anlamak ve anladığını kısa sürede yorumlamak” ilkesine dayanır. Bu sorularda başarı sağlamak, için iyi bir okuma alışkanlığına, birazda düzenli anlam sorusu çözmeye bağlıdır. Paragraf sorularını da bu şekilde kabul edebiliriz.
  • Pek çok öğrenci uzun paragraf sorularının artarda sıralandığını görünce onları çözmekten vazgeçer. Oysa cevap çoğunlukla paragrafın içerisinde gizlidir ve kolaylıkla cevaplanabilecek sorulardır.
  • Anlam bilgisinin bir diğer ayağı olan anlatım bozukluklarını çözebilmek için, öncelikle nelerin anlatım bozukluğuna sebep olduğunu öğrenmek gerekir. İkinci adımda bu anlatım bozukluğunun düzeltilmesi gelir.
  • Dilbilgisi soruların Türkçe’nin bilgi gerektiren sorularıdır. Dilbilgisi konuları iyice öğrenilmeli ve belli aralıklarla tekrar edilmelidir. Ezberlenmesi gereken bazı ekleri tekerlemeler halline getirmek ya da zorlandığımız konularda günlük hayatta kullandığımız cümleleri örnekleştirmek dil bilgilisi çalışırken faydalı olabilir.
  • Tabii her ders için gerekli olan “süre tutarak çalışmak” Türkçe için de gereklidir.

Bunların Dışında:

  • Derse ön hazırlık yaparak gelmeli, güçlük çekilen bölümler saptanmalı.
  • Derste anlaşılamayan yerler öğretmene sorulmalı.
  • Konu ile ilgili not tutulmalı.
  • Okuyarak öğrenmeye ve okuma hızı artırılmaya çalışılmalı.
  • Konular ile ilgili çeşitli kaynaklara (yazım kılavuzlarına ve sözcüklere) başvurulmalı.
  • Konular sistemli olarak tekrar edilmeli. İlgili sorular çözülmeli. Çözülmesinde güçlük çekilen sorular saptanmalı.
  • Sorular ile ilgili “soru kökleri” iyi okunmalı. İstenene dikkat edilmeli.
  • Konular ile ilgili mümkün olduğu kadar çok soru çözülmeli.
  • Geçmiş yıllara ait sorular incelenmeli.

Kaptan Hocam Olarak:

  • Kaptan Hocam özel ders sistemini görmeden karar vermeyin

TYT Türkçe özel ders ile geleceğe hazırlanınız.

  • Sadece Türkçe özel derslerde Türkçe eksiklerinizi gönül rahatlığıyla tamamlayınız.
  • İzmit’te Türkçe 9. Sınıf Özel dersini sahasında uzman öğretmenlerimizden öğrenebilirsiniz.
  • İzmit’te Türkçe dersi nedir? Sorusuna en güzel cevabı alanında Uzman öğretmenlerimiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz.
  • Türkçe dersi 10. sınıf konularını en güzel öğrenmenin yolu Türkçe Özel Ders ile yapılmaktadır.
  • Türkçe ders notları TYT konularına çalışma ve başarılı olmak, Kaptan Hocam ile çalışmalısınız. Biz öğrencilerimizin başarısı adına her türlü fedakarlığı yapmaktayız.
  • Türkçe dersi 11. Sınıf konularında başarılı olmak isteyen Kaptan Hocam’a bekleriz
  • TYT Türkçe ders notları Kaptan Hocam tarafından etraflıca verilmektedir.

 

 

 

YKS ÖZEL DERS

YKS, üniversiteye girişte yeni sistemle birlikte adaylar Yükseköğretim Kurumları Sınavına girmektedirler. Bu sınav üç ayrı oturumdan oluşur.

  1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT)
  2. Oturum Alan Yeterlilik Testi (AYT)
  3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) olarak uygulanmaktadır.

Kimler girmeli bu sınavlara o halde:

  1. Oturum TYT sınavıdır ve bütün öğrencilerin girmesi mecburidir. Bu oturumdan geçerli puan alanlar 2. ve 3. oturumlara girmeye hak kazanmaktadır.

ÖSYM tarafından merkezi yerleştirme ile yapılan programlara özel yetenek sınavıyla öğrenci alan programlara girmek isteyen tüm adayların YKS’ye girmeleri gerekmektedir.

  • YKS özel dersleri olarak öğrencilerimizin seviyesine uygun çalışmalar yapıyoruz.  Hedefimiz; öğrencilerimizin anlayamadığı TYT ve AYT konularını en anlaşılır şekilde sunabilmektir.
  • YKS özel dersleri olarak öğrencilerimizin çalışmalarını takip edip, eksik konularda öğrencilerimizin başarısı adına konu anlatımları, testler uygulanarak istedikleri bölümü kazanmalarına katkıda bulunmaya çaba sarf etmekteyiz.
  • YKS özel dersleri olarak, İngilizce, Matematik, Türkçe, Edebiyat, Fizik, Biyoloji, Kimya, alanlarında TYT ve AYT destekli başarılı çalışmalarıyla en çok başarı elde eden kurumdur.
  • YKS özel dersleri olarak bütün öğrencilerimize sessiz ve sakin bir ortamı sunmaktayız. Kurum olarak hedefimiz öğrencilerimizin motivasyonunu sağlayarak başarılı olmalarını sağlamaktır.
  • YKS özel dersleri olarak öğrencilerimizde birebir çalışma yaparak başarılarının artırılmasına ciddi gayret sarf etmekteyiz.
  • YKS özel dersleri olarak öğrencilerimizi planlı çalışmaya, kendi kendine ve sistemli çalışma prensibini yerleştirmeye yönelik rehberlik yapmaktayız.
  • YKS özel dersleri olarak ezberci sisteme karşı daha anlaşılır konuları anlatarak öğrencilerimize, analitik düşünme ve muhakeme yeteneğini artırarak değişik soruları çözmede nasıl mücadele edebileceklerinin yollarını öğretiyoruz.
  • YKS özel dersleri olarak her velimizin bütçesine uygun ders imkânları sunarak, öğrencilerimizin eğitimi yarıda kalmamasını sağlıyoruz.

Diğer Eğitimlerimiz

Okula Takviye-Özel Ders

LİSE ARA SINIF KURSLARI

Okula Takviye-Özel Ders

Fizik Özel Ders

YKS KURSU

AÇIK LİSE YKS HAZIRLIK PROGRAMI
Hemen Ara
Whatsapp