header-logo.png

Eğitim Detayları

Türkiye genç nüfus olarak bir çok Avrupa ülkesinden daha zengin bir ülkedir. Bu da genç nüfus içerisinde rekabet ve mücadele yapmayı zorunlu kılan bir etkendir. Üniversite ve bölüm seçme konusunda daha seçici olmak için,iyi bir altyapıya daha donanımlı olmaya ihtiyaç vardır. Bu donanım sınava ön hazırlık ile daha kolay kazanılacaktır.

Sınava ön hazırlıkta en önemli adım yaz kamplarıdır. Ara sınıflar bu kamplar da önceki yılın tekrarını yaparken yeni döneminde alt yapısını oluşturur. 

Yaz Kursları, öğrencilerin uzun tatil dönemlerini verimli bir şekilde değerlendirmek için planlanmaktadır. Öğrencinin eksikliklerini tamamlamak, alt yapı oluşturmak, hazır bulunuşluk ve bilişsel gelişimiyle birlikte yeni döneme moral ve motivasyonu yüksek olarak hazır hale getirilmesini amaçlamaktadır. Öğrenci iyi bir eğitim öğretim yılı geçirmemiş olabilir. Konu eksiklikleri birikmiş bir üst sınıfa biriken eksiklileriyle devam etmek zorunda kalabilir. Bu anlamda Yaz Kursları (Yaz Kampları) ders çalışma alışkanlığı olmayan ve sıkı ders çalışması gerektiğini bilmeyen ya da çalışan ancak bir miktar eksiklikleri olan öğrenciler için çok büyük fırsat olmaktadır.

Yaz Kurslarında seçkin alanında uzman öğretmenler görev almaktadır. Her bir dersin konuları sıfırdan anlatılmaktadır. Öğrencilerin bireysel eksiklikleri ders işlenirken sınıf ortamında tespit edilmekte ve eksik olduğu noktalara yoğunlaşılmakta, her konunun püf noktaları öğretilmektedir.

YAZ KAMPLARINDA

1)  Öğrenci eksik konularının farkına varır,çözümüne ulaşır.

2)  Öğrencinin ders çalışma alışkanlığı GELİŞİR.

3)  Öğrenci, eğitim yaşamı süresince en çok ihtiyaç duyduğu ÖĞRENMEYİ VE DERS ÇALIŞMAYI ÖĞRENİR.

4)  Kamplara katılan öğrenciler grup içinde toplu hareket etmeyi öğrenirken bir birey olarak yarışmayı rekabeti başarmayı öğrenir.

Bu yüzden bir adım önde başlamak için YAZINIZI bize ayırın.

Diğer Eğitimlerimiz

LGS KURSU

5-6-7. SINIF TAKVİYE KURSLARI

KAPTAN HOCAM SALOON

SESSİZ KÜTÜPHANE

YKS KURSU

AÇIK LİSE YKS HAZIRLIK PROGRAMI
Hemen Ara
Whatsapp