header-logo.png

Eğitim Detayları

                                                 LİSE ARA SINIF KURSLARI

 

KOCAELİ'DE BUTİK SINIF PROGRAMLARI İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUL BAŞARISINI ARTTIRIYOR VE YKS'YE HAZIRLIYORUZ!..

 

“Doğru bir tercih hayat kurtarır.” ilkesiyle günümüz Türkiye’sinde iyi bir meslek sahibi olabilmek için iyi bir üniversite kazanmak gerekir. Bu amaçla öğrenmeyi uzun soluklu belirleyip sınav odaklı bir öğretim modeliyle öğrencilerimizi kaygı ortamından uzak, morallerini yüksek tutarak YKS’ye hazırlıyoruz.
Lise 9-10-11. ara sınıflara yönelik programımızın hedefi, öğrencilerimizi iyi bir üniversiteye giden yolda onlara sağlam bir temel kazandırmak, ders çalışma mantığını kavratmak ve çalışma disiplinini kazandırmaktır. Bu gaye ile henüz daha baştayken konuları sağlam tutuyor, öğrencileri adım adım üniversite sınavına hazırlıyoruz. Yapılan sınav ve kontrollerle kazanım eksiklerini belirliyor iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Sizi de bu yolculukta bizimle beraber yürümeye davet ediyoruz.

İyi bir YKS hazırlık kursu demek, üniversite kapısının yarı yarıya açılması demektir. Öğrenci için YKS sınavları çok önemlidir. Öğrencinin hedeflediği üniversite ve mesleği için önemli bir köprüdür. Bu bilinçle biz Kaptan Hocam Butik Eğitim Merkezi  olarak bu sınava çok önem veriyoruz.

Lise ara sınıflar için kurs programımızda derslerimiz; kavrama, uygulama ve analiz şeklinde 3 kademeli işlenir

Kavrama Kademesinde; Konular en başından işlenerek öğrencinin konu hakkında eksiksiz ve kusursuz bilgiyle donanması sağlanır.

Uygulama Kademesinde; Konu kavrama sürecini tamamlamış öğrencilerimize farklı soru tiplerinde ve değişik zorlukta bol miktarda soru çözerek işlenen konuya çok yönlü hakim olunması sağlanır.

Analiz Kademesinde; YKS Sınavının temel gerekliliği olan ve adayların diğer adaylardan bir adım öne çıkması konusunda belirleyici olan üst düzey muhakeme soruları çözer.

Böylece öğrenciler her konuya dair öğrenme sürecini üç kademeli olarak tamamlar.

Sınıflarımız en fazla 5 kişilik olarak oluşturulmakta ve özel grup çalışması yapmaktayız. Lise ara sınıflara Haftalık 10 saatlik bir program uyguluyoruz.

Bu program  Matematik 2 saat, Fizik 2 saat, Kimya 2 saat, Biyoloji 2 saat, Türkçe 1 saat olarak planlanmıştır.

Bu programa ilaveten etüt ve tekrar saatleriyle ders programı zenginleştirilmiştir. Yıl içerisinde deneme sınavları ve ünite kazanım sınavları uygulanmaktadır. Konu testleri, tarama testleri, etüt testleri, ödev testleri, tekrar testleri uygulanmaktadır. Öğrencinin deneme sınavlarından ve tarama sınavlarından, konu testlerinden aldığı sonuçlara göre tekrar ve etüt dersleri planlanarak öğrencinin eksiksiz sınava hazırlanması sağlanmaktadır.

* Grup çalışması yapıldığı için öğrencinin %100 başarısı hedeflenmektedir. Kursumuz az sayıda öğrenciyle çalışarak her öğrencinin birebir başarısı hedeflenmektedir. Ve bu amaca ulaşmakta daha önce olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da sürpriz olmayacaktır.

* Eğitim kurumlarında öğretmen kadrosu çok önemlidir. Deneyimli, başarılı bir öğretmen kadrosu başarının anahtarıdır. Öğretmen-Veli-Öğrenci üçgeninin iyi kurulması gerekmektedir. Biz, öğrencilerimizin kursumuza isteyerek, severek gelmesini sağlayacak samimi, güler yüzlü, ilgili, sevecen zemini sağlamaktayız.

* Grup öğrencileri Kaptan Hocam Butik Eğitim Merkezi'nde yapılan Türkiye geneli sınavlara ücretsiz olarak katılma hakkına sahiptir.

* Öğrenciler özel eğitim danışmanlarıyla görüşerek her konuda destek alabilir, problemlere çözüm yolları üretebilir.

* Öğrenciler derslerden sıkılabilir, motivasyonları düşebilir, bu gibi durumlarda her zaman müdahale etmekteyiz.

* Öğrencilere her dersin sonunda işlenen konularla ilgili ödevlendirme yapılarak dersin sürekliliği sağlanır.

* Öğrencilerin çoğu girecekleri özel sınavlarda hangi konulardan sorumlu olduğunu bilmemektedir. Gerekli bilgilendirme eğitim danışmanları ve öğretmenler tarafından ayrıntılı olarak yapılmaktadır.

* Öğrencilerin 5 kişilik özel sınıflarda eğitim almaları sayesinde öğrencilerle birebir ilgilenilir ve gelişmesi gözlemlenir.

* Öğrencilerin konuları kavraması sağlanarak bol soru çözdürülür, bu sayede öğrenciler soru çözme alışkanlığı kazanır.

* Derslerin verimi için can alıcı nokta öğretmenlerin en az 10 yıl deneyimli, nitelikli branş öğretmenleri olmalarıdır.

* Tercihlerin yapılması ayrı uzmanlık ve önemli taşıyan bir konudur. Tercihler birlikte yapılacak ve öğrencinin aldığı puanla en iyi okula yerleştirilmesi sağlanacaktır.

Diğer Eğitimlerimiz

YKS KURSU

AÇIK LİSE YKS HAZIRLIK PROGRAMI

Okula Takviye-Özel Ders

Fizik Özel Ders

YKS KURSU

YKS 12. SINIF
Hemen Ara
Whatsapp